Aktiviteter

Kristiansand ocean view Kristiansand ocean view
Barnevennlige strender Barnevennlige strender

Hos oss finnes det barnevennlige strender, så vel som blankskurte svaberg, hvor du kan nyte sol og varme til fulle, mens sjøbrisen svaler deg. Her er salt sjø og krystallklart vann hvor du kan se bunnen på flere meters dyp. Varme strømmer helt fra Mexico’s kyster gjør bading og svømming til en hyggelig opplevelse gjennom en lang sesong.

Vi er omgitt av den flotteste skjærgården i Sør-Norge, og området inviterer til en rekke sjø- og friluftsaktiviteter, som dykking, snorkling, kajakkpadling, fiske og båtturer. Sentralt på feriesenteret finner du et friluftsområde med ulike lekeapparater, og i nærheten til friluftsområdet finner du vannsklien. Her finner du også bord og stoler, så ta med mat og drikke og nyt dagen mens barna har det gøy!

Om sommeren er det også høy aktivitet i ballbingen, på sandvollyballbanen og ved minigolfen. I juli har vi ulike barneaktiviteter fra kl 12.00 tirsdag – fredag med aktivitetsleder. Gratis for alle å være med på!

 

 


 «Ta med familien eller vennegjengen til Kristiansands råeste klatrepark! Her kan dere tilbringe en dag med høy adrenalin i naturskjønne omgivelser, selv også på regnværsdager. I tillegg til parkens 8 klatreløyper kan du suse opp til 80 km/t i vår høyhastighets-zipline, Fjellvåken!

Bestill billetter og les mer på hoytlavt.no/kristiansand»