Dykking

Området rundt Kristiansand Feriesenter, Dvergsnestangen, er kjent blant dykkere for sin strategiske beliggenhet ved en rekke flotte dykkermål. Flere er tilgjengelig fra land. Dykkersenteret OneOcean har tilrettelagt fasiliteter for større og mindre grupper av dykkere som ønsker å klare seg selv. OneOcean arrangerer også daglige dykkerturer med båt hele året. Spesielt for grupper, klubber eller dykkerskoler finnes tilrettelagt fasiliteter som gjør det enkelt å dykke året rundt. Kontakt OneOcean direkte for avtale.

• 1 oppvarmede rom for oppbevaring av utstyr – kun tilgjengelig dersom du reserverer via booking-linken for dykkere
• Lokaler kun 20 meter fra båtplass. Reserverte båtplasser for dykkere (Gratis) – dersom du reserverer via booking-linken for dykkere.
• 24-timers luftfylling med 1 dobbelfiltrerte kompressorer med 600 l/min-kapasitet.

På området er det ikke tillatt å bruke egen kompressor av hensyn til forstyrrelsene dette medfører for de øvrige feriegjestene. OneOcean har derfor en egen tilpasset automatisk fyllestasjon som dekker alle behov. For mer informasjon se www.oneocean.no.

Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til dette, er å informerer oss i forkant når du booker via internett eller via telefonen, og opplyser om at du er dykker og representerer en dykkergruppe.

Dersom du/dere skulle ha vanskeligheter med å benytte vår online booking, kan One Ocean Dykkersenter hjelpe dere med dette. Kontakt dem direkte på (+47) 91 62 85 25 eller oneocean@oneocean.no.