top of page

COVID-19

Vi planlegger å ha åpent som normalt sesongen 2022. Vi skal gjøre det vi kan for at dere gjester skal kjenne dere trygge.

I våre rom, hytter og leiligheter har du eget kjøkken og bad, og kan lett holde sikkerhetsavstand til andre.

Vi skjerper renholdsrutinene våre, og vil desinfisere boenhetene etter hver gjest.

Bor du i campingvogn eller bobil har du også god kontroll over egen bosituasjon.

Sanitæranleggene vil være åpne, og vi styrker renholdet av disse.

 

Vi prioriterer hygiene og rengjøring til en hver tid hos oss. Vi er Green Key sertifisert og opptatt av klima og miljø, men vil i en unntaksperiode nå benytte sterkere desinfiserende midler og mer antibakteriell spray enn hva vi ellers gjør. Spesielt når det gjelder desinfisering av utsatte berøringspunkter som f.eks dørhåndtak, kortterminaler, lysbrytere, toalettknapper og armaturer.

 

Vi følger myndighetenes retningslinjer, noe som betyr at det kan bli endringer i forhold til det vi til enhver tid planlegger.

For å sikre høyest mulig trygghet for alle har vi iverksatt følgende tiltak:

Vi følger myndighetenes retningslinjer, noe som betyr at det kan bli endringer i forhold til det vi til enhver tid planlegger.

  • Rutiner for å hindrer virusspredning blir informert om ved besøk.

  • I resepsjonen/butikken/fellesområder er det intensivert fokus på renhold og hygiene.

  • Våre lekeplasser er åpne, også vannsklie og hoppepute. Her vil vi følge nasjonale retningslinjer for å kunne holde disse åpne.

Egenerklæring

Vi trenger din hjelp til å begrense smitte. Dersom du skal være hos oss må du bekrefte at du har forstått og aksepteret at du og alle i ditt reisefølge ikke kan komme hit dersom du/dere:

  • Har vært i nærkontakt med personer som har hatt symptomer på, eller fått påvist COVID-19, innenfor de siste 10 dager før avreisetidspunktet.

  • Er ilagt karantene, isolasjon eller andre restriksjoner knyttet til COVID-19 på avreisetidspunktet.

  • Har symptomer som kan tyde på at jeg/vi kan være smittet av COVID-19. De vanligste symptomer på COVID-19 -infeksjon er feber, hoste og tungpustethet. Andre symptomer kan være hodepine, slapphet, svimmelhet, sår hals, nedsatt lukte- og smaksans og/eller magebesvær.

 

Du og alle i ditt reisefølge må også bekrefte at du/dere:

  • Er kjent med og følger myndighetenes retningslinjer for smittevern under den pågående Corona pandemien

  • Vil følge Kristiansand feriesenter sine retningslinjer for smittevern under hele oppholdet

Vi retter oss etter anbefalingene som Folkehelseinstituttet kommer med. VI oppfordrer også alle våre gjester til å følge disse anbefalingene. 

Ta kontakt på mail dersom dere lurer på noe!

bottom of page